برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • /Z1v9
طرح سپاس و دیداز از خانواده شهید سلامت رحیم محمدی

طرح سپاس و دیداز از خانواده شهید سلامت رحیم محمدی در پیرانشهر

عصر روز دوشنبه مورخه 29 آبان ماه سالجاری به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار و همچنین هفته بسیج؛ حجت الاسلام طاهری رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر فتاحی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، دکتر شبانلویی مدیر امور ایثارگران دانشگاه  و دکتر عبدالهی مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر با حضور در منزل خانواده شهید سلامت، رحیم محمدی؛ از خانواده این شهید والا مقام تجلیل به عمل آوردند.گفتنی است شهید محمدی به عنوان کادر درمان در بخش ایزوله بیماران کرونایی در بیمارستان امام خمینی (ره) پیرانشهر مشغول خدمت بوده اند و در تاریخ نهم بهمن ماه 1399 به دلیل ابتلا به بیماری کرونا به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

متن کامل خبر در لینک زیر آمده است

• گروه خبری : آخرین اخبار